Mere info   Online booking

logo_kunnerup

Marts 2023
I maj 2021 blev jeg indstillet til hofteoperation i august. Jeg havde været med i "projekt glad", men ingen bedring. Det var som om noget i mig gik imod operationen, var ikke bange, men min krop og sind strittede imod at få kunstige dele i kroppen. 2 dage før operation blev den udsat 2 måneder. Var først knust, men på en måde glad – underlig følelse. Så jeg tænkte at nu ville jeg bruge tiden til at forberede mig til operationen.

Jeg havde tidligere fået behandling af Lene, så jeg besluttede at få 3 behandlinger hos Lene op til operationen. Vi blev enige om at hun ikke kunne give mig en ny hofte, men forberede mig fysisk og mentalt til operationen. Det var så godt, jeg blev afklaret med min situation. Om morgenen da jeg skulle afsted til operation, var alt godt og jeg var rolig. Operationen forløb lige efter planen og jeg kan kun råde andre til at ”gøre kroppen og sindet klar” hos Lene. Efterfølgende er træning og gåture vigtig. Når jeg mærker roen og taknemmeligheden, så er det det hele værd.
Hilsen Gertrud

Oktober 2022
Lene gav behandling til mit barnebarn. Lene udviste så meget kærlighed, hjertelighed, empati og nysgerrighed fra starten af behandlingen, hvilket bevirkede, at mit barnebarn var åben og tillidsfuld med det samme. Hun formåede at ligge stille på briksen længe, pga. Lenes fantastiske kontakt til hende. Når mit barnebarn ønskede at lege, accepterede Lene det meget respektfuldt og fortsatte behandlingen i den nye situation, som mit barnebarn ønskede. Efter behandlingen sagde mit barnebarn, som ellers er reserveret over for fremmede mennesker, at hun ville savne Lene. Større anbefaling kan man ikke få, det er til at blive rørt over. Jeg kan kun give Lene min bedste og kærligste anbefaling.
/Gitte Ambrosia  

Juni 2018
Igen var det en unik behandlings oplevelse - tak Lene - din energi har en dybde, der hurtig får mig ned/ ind i min egen dybde. Jeg følte mig  “ varsomt holdt” af din dybe tilstedeværelse - din energi - svært at sætte ord på.  Du “gjorde” ihvertfald således, at mit nervesystem kunne arbejde frit i dybden - en dybde, som er svært for mig selv at komme ind i. Det gør en kæmpe forskel,  at du er der og “holder”. Det giver mit system en tryghed og gør at min organisme kan slippe kontrollen og få ro til at arbejde - gøre sit indre arbejde i mig. Jeg var så “let” bag efter. Mit nervesystem var blevet “smurt med balsam” og smerterne i mit hoved og nakke blev forløst og der voksede en klarhed frem inde i min hjerne. Tak fordi du er der og hele tiden udvikler - du gør virkelig en forskel !!”
/H. F

2016
Første behandling/anden behandling allerede, - der er der løst op for hans spændinger, han siger" knæk" og hans hoved ligger knapt så skævt, når han ligger på ryggen. Efter anden behandling lægger vi ham på siden at sove, og han finder hvile meget hurtigere og sover pludseligt længere om dagen, - hvilket gør hans humør bedre. Tredje behandling: mærkbar ændringer på humøret hvor han før hen har været meget reserveret med smil og har ikke rigtig pludret, smiler og pludrer han pluslig – nærmest lige efter behandlingen. Vi har en meget glad og rolig baby, bare fra den ene dag til den anden. Fjerde behandling: er nu blevet rigtig dygtig til at ligge på maven, løfter hovedet så flot, og baghovedet er ved at få en rigtig fin form. Vi vil til en hver tid anbefale KST til andre forældre med børn med spændinger i nakke /skuldre samt fladt baghoved. Er så taknemmelige for hvordan det har hjulpet vor søn, og pengene er givet rigtigt godt ud.
/A.K.

2016
Tak fordi du hjalp mig, så jeg kunne slippe for tandbøjle/skinne. Jeg var ved tandlæge sidste sommer og fik at vide, at jeg næste sommer skulle besøge en specialtandlæge og have bøjle på tænderne. Tandlægen sagde, at jeg havde 7 mm overbid, bed skævt sammen, havde spændinger i kæben osv. I sidste uge var jeg hos specialtandlægen, efter 8-10 besøg hos dig. Der var nu 3 mm overbid (intet unormalt), ingen skævbid og ingen spændinger. Jeg er glad for at slippe for bøjlen.
/M. M. (13 år)

2015
Efter en lang periode, nærmere betegnet et års tid, med ryg problemer og en del behandlinger hos kiropraktor tænkte jeg, at det var tid til at prøve noget andet. Jeg fornemmede ikke rigtig nogen fremgang og fik heller ikke noget svar på hvad problemerne skyldtes. Jeg fik kendskab til KST og synes det lød spændende at det som udgangspunkt er musklerne der arbejdes med for at rette ryggen op og ikke omvendt. Et par måneder efter jeg var startet i KST hos Lene, fik jeg på Medicinsk Rygcenter i Silkeborg langt om længe konstateret at det var en diskusprolaps, der det seneste år havde forårsaget smerterne i ryggen og givet mig konstante trækninger og sovende fornemmelser i det ene ben. Det påvirkede min hverdag meget, da ellers så simple opgaver blev meget krævende. Dette medførte, blandt andet at jeg i en periode følte mig lettere stresset og søvn/afslapning havde ikke den effekt på min krop som det burde. Jeg fornemmede derfor også, at der ikke var meget overskud på den mentale konto, som på dage også var i minus.

Første møde med Lene var meget behageligt. Hun er en meget naturlig og varm kvinde. Der hviler en ro og naturlighed over hende som gjorde det meget nemt for mig at slappe af og ”give slip”. Hun er en god lytter og samtale med hende er derfor meget behageligt. Jeg ser hende som meget professionel og har derfor fuld tillid til det hun gør.

Med behandlingerne og de øvelser jeg har fået hos Lene opnår jeg ro. Jeg følte efter få behandlinger, at min krop var langt mere afspændt og kvaliteten af min søvn blev bedre. Jeg havde ej heller behov for at tage den samme mængde smertestillende som jeg havde gjort i en lang periode. Under behandlingerne kan jeg mærke hvordan Lene får min krop til at arbejde og den give slip på de spændinger den bærer på.

Efter et par behandlinger havde jeg en meget stærk oplevelse. Jeg lå på ryggen og Lene havde fat på bagsiden af mit hoved. Hendes hænder begyndte langsomt at ryste og stille blev det mere og mere. Det fik mig til at tænke: hvad det nu var for noget ”hokus pokus” hun havde gang i??...... og efter kort tid brød jeg ud i latter. Lene forklarede, at det ikke var hende der gjorde noget, men min krop der gav slip på spændinger. Jeg fornemmede pludselig hvordan varmen bredte sig i kroppen. Den dag tog jeg hjem med en fantastisk fornemmelse og den efterfølgende tid har jeg set mere positivt på min situation. Når jeg tænker tilbage er det også den behandling der står som vendepunktet for mit forløb -fra den dag af, er det langsomt gået fremad!!

Jeg oplever KST som en meget mild behandlingsform der gavner både krop og sind. Jeg er derfor heller ikke i tvivl om, at Lene har hjulpet mig på vej derhen, hvor en rygoperation ikke længere er aktuel. Jeg kan kun anbefale dig at prøve KST og hvad angår behandler er det selvfølgelig Lene jeg vil henvise til!!
/Kh. HS

2015
Vedr. min fødsel, selvfølgelig må du høre om min oplevelse af den behandling jeg fik lige op til fødslen (sep. 2011).

Det var en super behandling jeg fik af dig, så afslappende. Jeg var fuldstændig i et med min krop efter de 2 timer. Da du smutter kl. 16.45 starter der bare en vé storm af den anden verden og jeg vidste på det tidspunkt at der ikke ville gå lang tid før vi måtte til Skejby. Da vi kommer ind på fødeafdelingen (kl. 18.10) hjælper jordemoderen (så kompetent) med at finde mig selv igen. Her er jeg sikker på at behandlingen igen var behjælpelig – for jeg føler jeg blev meget afslappet/rolig (som man nu kan blive med veer med et 1 1/2 min. mellemrum og pressetrang). Vandet går 18.21 og hun er ude 18.27, så det er ikke så sært at det var svært at følge med.

Hvis jeg kunne bestille en behandling umiddelbart før min evt. næste fødsel ville jeg ikke betvivle et øjeblik med at gøre det med det samme. Det var bare så skønt at ligge der og komme helt ind i sig selv. Så jeg ville klart anbefale en behandling tæt på ens fødsel om muligt.
/MNN

2015
Det var sidste år, i starten af november. Min søn M på 13 år, havde i starten af november fået influenzia og var skidt af det i en uges tid, som så mange andre på tidspunkt. Men efter den uge, begyndte han at kaste mere og mere op og det blev ved og ved. Vi kontaktede vores læge, efter at der var gået et stykke tid og hun sagde, at vi skulle blive ved med at give basemad til M, kiks, bananer og i den stil. Men M blev ved med at kaste op og havde ondt i maven og det var virkeligt hårdt at stå ved siden af M og at lige meget hvad vi gjorde, så blev han bare ved og ved. Nogle nætter sov jeg hos ham og andre sov han nede i stuen, så vi kunne høre ham. Efter endnu et stykke tid, tror vi er 3 uger henne i forløbet, så tog vi atter til læge og der blev vi henvist til Randers sygehus, hvor vi kørte ind og fik at vide, at M havde for meget mavesyre og vi fik piller for, at det skulle hjælpe M til at holde med at kaste op. M fik ultralydsscanning og taget alle mulige prøver. Det gik lidt bedre ved juletid og M kastede ikke så meget op mere. I mellem jul og nytår kastede M slet ikke op og vi gik ned i medicinen. Men det skulle vi aldrig have gjort, for så begyndte det er gå der forkerte vej igen. Efter utallige samtaler med vores rigtig søde læge og besøg, tog vi en mandag ud på sygehuset, for at få noget hjælp til at kunne komme videre eller få at vide, hvad det egentlig var, der var i vejen med M. Vi endte med en kikkert undersøgelse, som viste at alt så fint ud og at de havde taget nogle prøver nede i maven, for at se om der stod for meget syre og så kunne vi igen afvente at få svar. Jeg skriver alt dette, for at fortælle om forløbet og som mor, stiller man sig selv mange mange spørsgmål, om man har gjort det rigtige, i forhold til de valg man har valgt i livet og ja, rigtig mange ting kommer under lup, hvordan man lever og hvad der egentlig er, der er allervigtigst i livet. Om det er noget alvorligt der er i vejen med ens søn og mange tanker flyver rundt i ens hoved. En eftermiddag i Januar, kom jeg til at tænke på Lene, som jeg kender fra mit arbejde og jeg ringede Lene op og fik en tid til behandling. For første gang i hele dette forløb, fik jeg håb. M og jeg tog derop og det var en fantastisk oplevelse. Rummet fyltes med ro og der gik ikke lang tid, så faldt M i søvn og jeg var også ved at falde i søvn. Lene kunne fortælle det vi havde fået at vide at lægerne og sagde, at hun troede godt, at hun kunne hjælpe M. Vi tog derfra med håb og fornyet styrke og tro på, at vi kunne løse dette sammen, at vi kunne gøre sådan, at M kunne blive helt frisk igen. I dag, efter 6 behandlinger, er Marcus næste 100% sig selv igen. Vi har meget mere forkus på hvordan vi lever, hvad vi spiser og hvor meget motion vi får i løbet at dagen og i weekenderne. Vi har været til afsluttende samtale på sygehuset og vi er begyndt at trappe M ud af medicien lige så stille og vi håber at han kan komme helt ud af medicinen. Det er ihvertfald det vi går efter. Vi skal op til Lene og have lidt flere behandlinger og vi er sikre på, at med Lenes hjælp, vil M for det 100% godt igen. Så mit råd til alle, som har lidt svært ved at tro, at denne form for behandling Lene giver, og om det virker. Kan M og jeg kun sige, prøv det og være åben over for det og I vil blive overbevist om, at det virker!!! Tak Lene og vi ses snart igen
/M og L

2015
At gå til Kranio Sakral terapi med A var for mig som at kaste mig ud på dybt vand . Jeg kendte intet til KS terapi og havde ikke hørt om nogen der havde prøvet det.HELDIGVIS havde lederen i A børnehave benyttet sig af KS terapi mange gange og anbefalede os at prøve dette. A havde det svært i børnehaven. Han var ofte meget vred og reagerede udad ved at slå og græde. Vi havde samtaler med pædagogerne og prøvede at finde løsninger og hjælp til A. Børnehaven foreslog at A skulle

undersøges af en ergoterapeut. A går i en børnehave, hvor de lægger vægt på at se det hele barn - både krop og sjæl. Ergoterapeuten konstaterede, at A er meget hybermobil i alle led. Mange ting faldt på plads. A voldsomme og grovmotoriske bevægelser, manglende koncentration og A ofte store frustration over ikke at kunne overskue sin hverdag. Det var svært at tage tøj på i garderoben fordi A rum og retningssans var så dårlig - han blev simpelthen helt svimmel, utilpas og konfus af alt det der skete omkring ham. Lederen i børnehaven lånte mig en bog om KS terapi og i bogen var der beskrivelser af mange børn, der havde 'symptomer' der mindede om A. Alle havde fået stor hjælp af KS terapi! - Det skulle prøves.Bare den første kontakt med dig/Lene var så positiv, at jeg faktisk glædede mig til den første behandling. Du/Lene havde bedt os om at tage legetøj med, så A havde noget at vise og I havde noget 'at mødes om'. Din rolige væremåde gjorde, at A var fuldstændig tryg. A smed trøjen og kravlede op på briksen. At se sit ellers noget urolige barn ligge helt stille med et sagligt smil og bare nyde - det er en fantastisk oplevelse. A lukkede flere gange øjnene og var helt saglig af nydelse.

Vi aftalte at komme igen. A glædede sig meget til vi skulle hen til 'nussedamen' igen. Fra første til anden gang skete der ændringer i A og vores liv. A sov nu hele natten uden at vågne. Det havde han ikke gjort i meget, meget lang tid. De næste behandlinger havde ikke så voldsom synlig effekt, men pædagogerne i børnehaven havde registreret ændringer! De kom og spurgte os, om A mon var startet i behandling? De havde nemlig bemærket, at han havde pludselig havde nemmere ved at komme ud af en konflikt og blev hurtigere glad igen. Den største effekt af behandlingen var, at A blev mere nærværende og evnede at holde fokus. Jeg oplevede, at A så mig lige i øjnene, kunne samtale om emner i lang tid og blev en gladere dreng. Jeg tænkte meget over, hvad jeg syntes havde været den største forandring - det var absolut at A evne til nærvær var så forbedret. Det er stærkt at opleve en intensitet og et nærvær i samværet med sit barn og hårdt at erkende, at fraværet af samme havde været gældende i alt for lang tid. Tusind tak for behandlingerne.
/Mange hilsner R (As mor)

2014
Jeg har i mange mange år - faktisk hele mit voksenliv siddet på kontor med rigtig mange telefoner mellem skulder og øre, hvilket er rigtig rigtig dumt.Derfor har jeg i flere år haft en rigtig kontornakke og ind imellem haft et godt gammeldags hold i nakken, når det gik rigtig derudad. Jeg har før gået til zoneterapi, som også har hjulpet godt. Så gik jeg til massage, men det kunne jeg ganske enkelt ikke tåle.Jeg fik faktisk rigtig ondt i resten af kroppen hver gang. For 2 år siden fik jeg så lavet en krone på en tand, der ikke gik så godt, så jeg skar tænder om natten. Dette sammenholdt med min dårlige kontornakke var et mareridt til sidst. Jeg startede i efteråret 2007 til kranio sakralterapi og havde det rigtig dårligt. Den første gang var en lidt underlig omgang. Det er jo sådan, at man skal lære at slappe af og være tæt på en fremmed person - hun skulle jo også lære mig at kende! Jeg bestemte, at denne gang ville jeg blive ved til den bitre ende. Behandlingerne blev bedre og bedre i takt med at jeg fik det bedre og bedre. Jeg kan kun rose Lene, hun er virkelig seriøs og sætter sig ind i, hvad hun kan gøre for at komme skavankerne til livs. Jeg tror jeg fik omkring 10 behandlinger og jeg må sige, at det var det værd. Lene skal også roses for, at hun selv sagde til da hun mente, at jeg havde fået de behandlinger der skulle til. Jeg har ikke haft det så godt i hoved, nakke m.v. i flere år og sover meget bedre om natten, da jeg ikke længere skærer tænder (ikke noget med bideskinne, som min tandlæge ellers var tilhænger af). Derudover er det fantastisk dejligt at få en behandling - bare for sjælen. Det er virkelig værd at prøve, det er som om man bliver total nulstillet. Men Rom blev jo ikke bygget på een dag, så jeg er sikker på, at der en gang imellem skal lidt reparation til for ikke at ende i samme situation igen. Så Lene, jeg ringer igen, når det bliver nødvendigt - om ikke andet så for mit eget velværes skyld.
/Mvh. S