Mere info   Online booking

logo_kunnerup

LogoInden vi mødes i klinikken til behandling af din baby, spørger jeg ind til hvilke problematikker baby har, hvordan fødslen og graviditeten har været, på den måde kan tiden og mit fokus i klinikken være på behandling. Baby ligger/sidder hos mor/far eller ligger på briksen, tag gerne babys dyne med. Inden behandlingen starter, giver jeg plads til at baby ser mig an.

På den måde kan nervesystemet falde til ro inden jeg lægger mine hænder på hvor jeg mærker at det vil være ok for baby at starte behandlingen. Jeg har bøger og legetøj til de lidt større børn, så det også bliver en hyggelig oplevelse i trykke rammer. Der kan sagtens ammes/ gives flaske undervejs. Symptomer forældre møder hos baby kan være uro/gråd, søvnproblemer, kolik/mave kneb, fordøjelsesproblemer, skævt kranie, suttebesvær, mistrivsel eller favorit-side at sove eller spise på. Årsagerne kan være mange, men bla. være børn taget med sug, igangsatte fødsler/kemi, sædefødsler, akut kejsesnit, hurtige fødsler, stjernekigger eller efter en graviditet hvor mor var stresset.

Der kan også være problemer med at baby kan være låst i nakken med afklemning af den 10 kranie nerve (også kaldet nervus vagus) til følge. Har mor i graviditeten været stresset, mistet et nærtstående familiemedlem, været syg, stresset eller lign. vil det påvirke baby da baby har været næret af mors blod. Har fødslen været hurtig, kompliceret eller endt med akut kejsersnit kan det også sidde i mors nervesystem. Her anbefaler jeg KST til mor (og far), for at hun kan være det rolige nervesystem som baby kan læne sig op ad efterfølgende. Refluks er en anden ofte generende problem hos både baby og voksen eller der kan være spiserørsbrok. For begges vedkommende har jeg gode resultater med eksempelvis organmassage.Barn

Stramme tungebånd er et emne der p.t. er oppe i mange medier. Når barnet har svært ved at sutte tænker mange klip af tungebånd som eneste løsning. Her er min erfaring er at der ligger noget andet bag end blot tungebåndet som årsag. Jeg havde en 6 uger gammel dreng til behandling. Han havde bl.a. svært ved at sutte.

Under 2. behandling stak han pludselig tungen frem, mor blev overrasket, da han ikke tidligere havde kunnet dette. En mor kom med sin lille pige. Hun sov dårligt dag og nat, havde det svært i dagplejen og var utryg. Jeg palperer og sanser, gav plads til at kroppen selv kunne slippe de blokeringer der efter en hurtig fødsel muligvis havde spændt membranerne og hele den lille krop op. Efter 4 behandlinger var pigen gradvist blevet mere tryg i både hverdagen og ved de efterfølgende behandlinger. Hun begyndte at sove godt i dagplejen og kunne mere og mere trygt begynde at slippe den meget omklamrende kontakt med mor og brysterne.