Mere info   Online booking

logo_kunnerup

Klinik Kunnerup er en enkeltmandsvirksomhed uden ansatte. Jeg laver biodynamisk og mekanisk Kranio-Sakral behandling. Nedenfor kan du se, hvilke oplysninger jeg gemmer om dig og hvordan de håndteres.

EU´s regler for persondata (GPDR) betyder at du skal give tilladelse / samtykke til, at jeg opbevarer informationer om dig.

Jeg har journalpligt og er derfor registreret hos Datatilsynet som journal-førende. Når du kommer til den første behandling eller booker online, skal du underskrive/godkende en samtykke-erklæring, som giver mig lov til at føre journal. Jornalen indeholder oplysninger om, hvorfor du ønsker behandling, hvad behandlingen har indeholdt og din reaktion på den. Din journal er et fysisk stykke papir som enten opbevares aflåst i mit arbejdsrum, eller opbevares online hos www.terapeutbooking.dk (se databehandleraftale her). Jeg destruerer din journal ét år efter din sidste aftale/behandling hos mig.

Jeg har tavshedspligt og videregiver ikke oplysninger om dig, eller dine behandlinger hos mig til 3. person (dog opbevares navn, telefonnummer og info om behandlingsform i 5 år i forhold til SKAT). Efter behandling skriver jeg fysisk kvittering kun indeholdende kontaktoplysninger og ydelsen. Betalingen er enten kontant eller via mobilepay. Betalingsdata håndteres af banken.

Den dataansvarlige for Klinik Kunnerup: Lene Kunnerup

Risikovurdering: Generelt lav. Jeg indhenter kun oplysninger jeg skal bruge til at gennemføre din behandling og videregiver ikke disse oplysninger.

Som registreret hos Lene Kunnerup har du ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig. Kontakt klinikken hvis du ønsker data slettet eller indsigt i data om dig.

Se mere om Klinik Kunnerups privatlivspolitik her

Se mere om persondataforordningen her: www.datatilsynet.dk.